Webus Logo.png WEBUS CMS - WEB Content Management System

CMS-administrare Piesa de baza in web design-ul profesional, sistemul de management al continutului (WEBUS CMS) faciliteaza creearea si publicarea paginilor de web dinamice, fara sa necesite cunostinte de programare.

Tehnologie online Toate site-urile care se respecta in ziua de azi folosesc tehnologia paginilor dinamice. Concret, toate informatiille din site-ul vostru se afla intr-o baza de date. Nu mai exista riscul sa fie alterat designul site-ului.

Creare Pagini Web Intuitiv ca un program creat pentru Windows, WEB CMS va permite din cateva click-uri sa creati pagini noi. Structura are la baza modelul "arbore" exact ca in windows explorer.

Design tema-website Pentru fiecare pagina se selecteaza un design si se specifica in ce meniu sa apara. Imaginile sau filmuletele se pot incarca pe site in modulul "File Manager" in timp ce un design nou (template) se poate adauga in modulul "Template Designer".


Incercati varianta demo WEBUS!

web_cms_001.png

Content Managment System Database - derotel Media

CMS Incarcare poze Content Manager

Contine structura site-ului, se pot crea paginile web, contine editorul zonelor de continut, lista cu template-urile disponibile.

Manager fisiere File Manager

Incarca imagini, filmulete sau alte fisiere pe site. Se poate naviga in structura de fisiere si directoare ale server-ului de web.

Design-pagina-web Template Design

Orice design creat de noi sau downloadat de pe internet se va prelucra cu ajutorul acestui modul.

Baza-date-CMS Database

Aici se pot incarca informatii in baza de date, cum ar fi produse, preturi, orarul de rezervari, etc, administrandu-se rapid un magazin online.

Articole-CMS Article Collection

Redactorii pot utiliza acest modul ca sa scrie diferite articole, urmand ca un webmaster sa decida ulterior in ce zona a site-ului sa apara.

Optimizare Search Engine Optimization Optimizare SEO

WEB CMS este perfect pentru optimizarea pentru motoarele de cautare, este rapid si simplu de utilizat.
CMS - Platforma Webus - derotel Media