WEBUS - CMS, CRM, ERP toate in aceeasi aplicatie

 

Webus Logo.pngCu WEBUS va administrati singuri afacerea, oferind clientilor dvs. imaginea unei companii multinationale. Va administrati site-ul, organizati procesul de vanzari, newssletter, marketing online si relatii cu clientii, dar si manageriati productia, gestiunea, facturarea produselor si serviciilor dvs. Intregul proces este flexibil si se poate configura dupa noile dvs.

 

 

Platforma Webus - CMS, CRM, ERP - derotel Media

 

 

WEB CRM - derotel MediaWEB CRM (Customer Relationship Management) este o strategie de business care are ca scop maximizarea valorii clientilor.

Cu ajutorul aplicatiei WEB CRM, organizatia dumneavoastra poate folosi inregistrarile anterioare ale potentialilor clienti si cumparatori precum si tendintele anterioare de achizitie, tendinte care le-au preferat mai devreme dar si nevoile acestora, pentru a crea un centru al clientilor si un sistem de marketing central referitor la nevoile clientilor.

Pentru a configura aplicatia WEB CRM dupa procesele de business din companie si pentru a ne asigura ca este livrata dupa standardele dumneavoastra, noi furnizam servicii in sistem clouding, implementare pe serverele clientului si asistenta tehnica pe perioada contractuala.

Preturile afisate sunt exprimate in euro si vor fi calculate in lei la cursul BNR din ziua facturarii. La aceste preturi NU se adauga TVA.

Pret Licenta WEB CRM

BASIC CRM

5 €URO / Luna

Utilizator: 1
Spatiu alocat: 500 MB
Trafic lunar : 2 GB

Pachet_B_Verde_Gri.gif MEDIU CRM 22 €URO / Luna

Utilizatori: 5
Spatiu alocat: 2 GB
Trafic lunar : 2 GB

Pachet_C_Albastru_Gri.gif COMPLET CRM 40 €URO / Luna

Utilizatori: 10
Spatiu alocat: 4 GB
Trafic lunar : 2 GB

Webus Logo.png WEBUS - Module Optionale

Pachet_DBF_Caramiziu.gif

Acces online la baza de firme din Romania, cu ajutorul carora se pot genera in WEB CRM diferite campanii de Telemarketing, Email Marketing, SMS Marketing si Mobile Marketing.

18 EURO / Luna

Utilizatori: 1
Campanii : 10

Pachet_IT_Verde.gif

IMPLEMENTARE WEBUS

Aplicatia WEBUS este gratuita, insa pentru clientii care nu doresc utilizarea cu licenta hosting si nu au cunostiinte tehnice oferim varianta de implementare a solutiei pe serverele clientului si configurarea dupa nevoile specifice fiecarui tip de afacere.

de la 15 EURO / ora