Preturi Web Design

Preturi-web-design Nu avem concurenta in piata online, pentru ca suntem singura companie din Romania, care odata cu proiectul web livram si platforma Webus cu care administrati site-ul, aveti acces la lista de companii din romania, organizati procesul de vanzari, trimiteti newslettere, manageriati productia, gestiunea si facturarea.

Servicii-web-design La noi ceea ce vedeti, e ceea ce primiti si ceea ce vedeti e mai intai ceea ce doriti. Acest motto se materializeaza in Designul & Conceptul dedicat dumneavoastra. Suna bine?


web_design_website_preturi.png

 Preturi-web-design Proiectele se vor livra cu maxim o pagina de continut (optimizata SEO). Cu ajutorul aplicatiei WEB CMS inclusa in platforma Webus va puteti edita zonele de continut (texte, poze, filmulete). Pentru cazurile in care doriti sa introducem / editam noi aceste zone de continut, pretul se va calcula in functie de volumul de informatie specific fiecarui client, conform cu pachetul D din oferta de mai jos.

 

Proiecte mai complexe si personalizate

Preturi Web Design
Preturi-web-design  Proiectele se vor livra cu maxim o pagina de continut (optimizata SEO). Cu ajutorul aplicatiei WEB CMS inclusa in platforma Webus va puteti edita zonele de continut (texte, poze, filmulete). Pentru cazurile in care doriti sa introducem / editam noi aceste zone de continut, pretul se va calcula in functie de volumul de informatie specific fiecarui client, conform cu pachetul D din oferta.

Etapele implementarii unui proiect online la Software Media...

Creare site - Grafica ETAPA 1 - DESIGN GRAFIC

Inainte de implementarea propriu-zisa, este nevoie de un proiect in baza caruia se va genera si caietul de sarcini, care va expune cerintele si nevoile afacerii dumneavoastra in mod vizual. Tot in aceasta etapa se realizeaza si design-ul grafic al viitorului proiect. Dupa acceptarea din partea clientului a caietului de sarcini propus, se face estimarea finala, iar caietul de sarcini se ataseaza la contract, astfel incat cu ajutorul acestuia sa poata fi semnat documentul de acceptanta la finalul implementarii proiectului. Se utilizeaza programe dedicate pentru design grafic.

Creare site - Slicing ETAPA 2 - TAIERE POZE

In aceasta etapa se face taierea imaginilor utilizate in design-ul grafic, astfel incat sa poata fi replicat un design de ansamblu cu imagini de dimensiuni foarte mici, care vor oferi prezentei web o viteza superioara, fata de variantele statice cu poze de dimensiuni mari. Se utilizeaza programe de grafica si optimizare de imagini.

Creare site - Programare ETAPA 3 - PROGRAMARE WEB

Designul grafic este preluat de la graficieni si in baza acestuia se va incepe programarea propriu-zisa, astfel incat proiectul sa poata lua calea internetului. In aceasta etapa se va genera codul sursa, care va crea o copie cat mai fidela a design-ului grafic, astfel incat browser-ul computerelor sa poate interpreta website-ul si sa il afiseze pe ecranele utilizatorilor, impreuna cu texte, filme si alte zone de continut. Se pot utiliza programe dedicate in functie  de complexitatea proiectului.

Creare site - Integrare ETAPA 4 - INTEGRARE CMS

In aceasta etapa, proiectul devine administrabil si editabil pentru client fara ca acesta sa aiba nevoie de cunostiinte de desgin, grafica si programare. Astfel echipa de marketing isi poate gestiona singura textele, le poate adapta si modifica dupa bunul plac. De asemenea numarul de pagini, butoane si meniuri sunt limitate doar de aspectul vizual al website-ului. In aplicatia WEB CMS se integreaza proiectul proaspat programat si din acest moment, prezenta dumneavoastra online are o forma reala de business, cu cate pagini doriti dvs.

Creare site - Dezvoltare module ETAPA 5 - DEZVOLTARE
SCRIPTURI SI MODULE

Aceasta etapa este optionala si se aplica numai pentru proiectele interactive. Acum se dezvolta diferite module, necesare interactivitatii cu utilizatorul final. Scripturile si modulele gen Magazin Online, Newletter, Reduceri, Promotii, Concursuri, Social Media sau altele sunt configurate si programate, astfel incat sa se cabreze pe designul ales de catre client si sa ofere un nivel interactiv de business, care sa genereze incasari, numai cu ajutorul prezentei online.