Designul pus in practica

Grafica  Programatorii sunt eroii care traduc in limbajul internetului tabloul creat cu pensule, creioane sau programe de grafica de catre designeri. Programatorii sunt cei care calculeaza fiecare centimetru patrat, pixel cu pixel, cum se va afisa pe ecranul vizitatorilor site-ului dumneavoastra. Programatrorii sunt cei care duc greul oricarui proiect.

Programare  Trebuie sa stiti ca in spatele fiecarui design sau facilitate spectaculoasa se afla multe ore de programare. Cu cat o facilitate a unui site este mai utila si mai intuitiva, cu atat numarul de ore de programare implicate este mai mare.

Competente Programare

Limbaje si Tehnici de Programare

Limbaje de programare  HTML, CSS, PHP, C++, VB, .NET, MySQL, SQLServer, JavaScript, XML, SOAP. Acestea sunt armele moderne ale programatorilor nostri.

programare  Pentru dumneavoastra conteaza mai putin aceste denumiri. Dar conteaza ca avem programatori moderni care isi incearca zilnic limitele si sunt dotati cu toate armele si dispozitivele hi-tech de care au nevoie. Tocmai ca sa castigam luptele pentru dumneavoastra.