Unde va promovam...


Publicitate Henri Ford, fondatorul companiei care ii poarta numele, a fost intrebat candva ce ar face daca ar da faliment si ar ramane cu 20 de dolari in buzunar. "Cu doi dolari as cumpara creioane, iar cu ceilalti 18 as cumpara publicitate pentru acele creioane", a raspuns acesta.

Forme-publicitate Marea problema este cum determinam formele de publicitate eficiente care sa genereze un profit rapid. Exista mai multe forme de promovare online, printre care: bannerele publicitare, publicitatea contextuala si reclama in motoarele de cautare. Unul dintre avantajele majore ale publicitatii online este promovarea numai catre clientii direct interesati de afacerea voastra: asta inseamna costuri mici si impact major, acolo unde trebuie.

Promovare-clasica Promovarea clasica a fost inlocuita treptat de promovarea online ce foloseste online media (Campanii Google AdWords, Google Banners, Facebook Ads, E-mail Marketing, Newsletter si alte metode de promovare online. Dupa ce site-ul dvs. (site prezentare, magazin online, blog) este construit, lansat si testat, urmeaza promovarea si publicitatea.

Optimizare Google Promovarea online, Optimizarea Google, Optimizarea SEO pentru alte motoare de cautare sunt primordiale pentru ca site-ul dvs sa ia amploare si sa va aduca constant vizitatori. Promovarea online si optimizarea SEO sunt elemente de baza prin care un website obisnuit este transformat intr-o investitie profitabila.

promovare-online

...cum va promovam

 

promovare-online-social-media

Tehnici-internet  Stim care sunt cele mai bune tehnici de a va face cunoscuti pe Internet. Stim de asemenea cum sa cream un banner reprezentativ pentru afacerea ta, unde si cum sa il postam ca sa atraga atentia utilizatorilor.

Metode-promovare  Cunoastem cele mai bune metode de promovare in motoarele de cautare (Search Engine Marketing), care sa va ofere un timp de recuperare a investitiei cat mai scurt (ROI - Return of Investment).

Idei-promovare  Si cel mai important este ca suntem inventivi si avem idei avantgardiste care atrag atentia consumatorilor asupra afacerii voastre.