Web Design - femeilor frumoase li se iarta multe

design1.pngAspect site Se stie ca aspectul fizic, frumusetea unei femei aranjate, poate pune pe un loc secund calitatile ei interioare. Chiar daca acest aforism poate fi considerat o dovada de misoginism, trebuie sa recunoastem ca de cele mai multe ori oglindeste un adevar.

Design site In acelasi fel, se pot trece cu vederea unele scapari si unui site cu un aspect deosebit. Pana la proba contrarie, insa, noi stim ca designul profesionist al unui site indreptateste vizitatorul sa creada ca in spatele lui se afla o firma profesionista cu resurse semnificative, care este capabila sa ofere produse si servicii de calitate.

...dar exista si reversul medaliei

Aspect website  Spunem adesea ca haina il face pe om...Web Design - derotel Media

In acelasi mod, putem spune ca un design mediocru al site-ului de prezentare diminueaza capitalul de incredere al unei firme, la fel cum o imagine usor neglijenta poate crea o impresie gresita.

Design site  Fireste, prima impresie nu inseamna totul. Insa trebuie sa recunoastem ca exista destule femei frumoase care isi destrama magia la primul cuvant, dupa cum exista destule site-uri care iti iau ochii in prima clipa, insa in care apoi te descurci cu greu.

Particularitati site Noi credem ca designul este in primul rand o arta de organizare a informatiei comunicate. Este o arta de structurare a continutului in functie de preferintele si particularitatile grupului tinta, astfel incat continutul sa comunice nu numai la nivel rational, ci si la nivelul subconstientului emotional. Designerii nostri stiu sa dea viata proiectului si pot vedea site-ul vostru prin ochii celor carora li se adreseaza.

 

Vezi aici catalogul nostru de webdesign.

Daca potentialii tai clienti nu pot sa iti recunoasca brandul dintr-o singura privire, inseamna ca nu ai o identitate vizuala online destul de puternica. Pentru un branding profesional iti recomandam ca identitatea vizuala a afacerii tale sa fie conceputa de un specialist in Web Design.

Profesionalismul, creativitatea si experienta noastra ne recomanda si iti aducem cea mai buna si creativa solutie pentru identitatea firmei tale, astfel realizam pentru web: Logo-uri, bannere online, pagini web facebook si twitter, modificare poze si optimizarea acestora pentru web, anteturi, semnaturi email, design newsletter, orice iti trece prin cap.

Dorim sa venim in intampinarea ta cu cat mai multe servicii de web design pentru materiale publicitare: flyere, brosuri, afise, cataloage, bannere stradale, roll-up-uri, toate adaptate dorintelor tale.

 

 6 pasi pentru crearea un website exact asa cum ti-l doresti!


1.
Definirea proiectului este un important pas in crearea unui site, a unui proiect cu webdesign curat ce include un sondaj folosit pentru a aduna informatiile necesare pentru a dezvolta website-ul.

2. Structura site-ului este al doilea pas in webdesign si cere o arhitectura solida a website-ului, bazata pe scopurile sale si audienta stabilita in primul pas. Webdesign-ul unui site este ca renovarea unei bucatarii – trebuie mai intai sa te hotaraseti ce vrei si ce capacitate are bucataria ta, ca apoi sa desenezi schita, sa alegi lemnul, gresia si draperiile.

3. Design vizual – Structurarea website-ului pe hartie (sau un program special) este un pas critic pentru a ajunge cu succes la webdesign-ul initial. Cel mai reusit webdesign este bazat nu pe magie, ci pe o structura solida si o definire hotarata a proiectului dorit. In acest punct, designer-ul are o idee clara a scopului website-ului si va lasa creativitatea sa isi spuna cuvantul. Pe principiile design-ului, el va crea schita in functie de proportie, echilibru, dominanta, ritm dar va tine cont si de uzabilitatea lui.

4. Dezvoltarea website-ului este cel mai important pas din webdesign, unde se construieste website-ul si care consta in 2 pasi: Confirmarea si rafinarea planului tehnic functional si Construirea si integrarea website-ului.

5. Testare si rafinare – acest pas aloca timp pentru verificari, pentru crearea unui plan realistic QA (Quality Assurance), manageriand procesul si proritizand situatiile problema si nu in ultimul rand, conduce revizuirea finala si lanseaza site-ului.

6. Lansarea website-ului este ultimul pas si trebuie analizat in functie de timpii morti, luandu-se in considerare tiparele de trafic pe web dar trebuie analizat si momentul lansarii, in functie de specificul afacerii.

Mai multe in Pasi pentru un website cu un webdesign de succes.